image

Hygiëne bureauwand

image

Tref maatregelen op kantoor: plaats een hygiëne bureauwand

Hoewel het einde van de intelligente lock-down in zicht lijkt te komen, is het onwaarschijnlijk dat we meteen ons leven weer als vanouds kunnen oppakken. Zo is er een grote kans dat we nog een tijd 1,5 meter afstand zullen moeten houden en extra aandacht moeten blijven besteden aan hygiëne en gezondheid. Ook op kantoor zullen hiervoor maatregelen moeten worden getroffen. Bijvoorbeeld door het creëren van speciale zones en looproutes, het werken in shiften en het plaatsen van een hygiëne bureauwand of andere afscheiding. Alles met maar één doel: het coronavirus zo snel mogelijk overwinnen!

image

Pelser ontwerpt jouw hygiëne bureauwanden

Pelser is een jong en ondernemend bedrijf dat zich richt op het ontwerpen en inrichten van (zakelijke) interieurs. Waar wij met onze designs normaal gesproken zo veel mogelijk kijken naar comfort en stijl, letten wij nu vooral op de veiligheid van de samenleving. Hierom zijn we begonnen met de productie van hygiëne bureauwanden en andere afscheidingswanden voor op kantoor. Onze bureauwanden zijn praktisch, subtiel en dragen bij aan een gezonde werkomgeving. Voordeel van onze hygiëne bureauwanden is dat je ze zelf makkelijk kunt bevestigen en dat je ze (indien gewenst) later makkelijk kunt vervangen voor akoestische bureauwanden.

image

Een hygiëne bureauscherm: praktisch en fraai

Een hygiëne bureauscherm op maat bestel je bij Pelser. Naast dat wij bureauschermen leveren in de door jou gewenste maat, heb je bij ons ook een ruime keuze uit verschillende ontwerpen en bevestigingsmogelijkheden. Alle hygiëne bureauschermen zijn bovendien praktisch én fraai. Voor meer informatie kun je op onze website terecht of kun je contact met ons opnemen. We zijn bereikbaar via de website, e-mail en telefoon. Samen met jou bedenken we graag de beste oplossing voor op jouw werkplek, zodat jij en je collega’s weer snel zorgeloos aan het werk kunnen.

Wil je met ons in gesprek?

Contact ons