AVISI

Koning Willem I College

School voor de Toekomst

PELSER

We maken het mooi van binnen!

Pelser: interieurarchitect voor jouw kantoor op maat

Je zoekt een interieurarchitect voor jouw kantoor in een nieuwbouwpand of bij een renovatieproject? In beide gevallen is Pelser jouw professionele kantoor interieurarchitect met de nodige ervaring en expertise. Wij bieden jou unieke interieurarchitectuur voor je kantoor die we van A tot Z op maat voor je realiseren. In de praktijk betekent dit dat we beginnen met een uitgebreide inventarisatie die wordt gevolgd door het ontwerp en uiteindelijk de volledige productie en realisatie. Het enige dat jij hoeft te doen is ons jouw kantoorwensen en vereisten kenbaar maken en wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt uitgevoerd.

Interieurarchitect kantoor

image

image

Interieurarchitect voor je kantoor die het binnen mooi maakt

Pelser weet als geen ander wat de complexiteit van de interieurarchitectuur van een kantoor inhoudt. Daarom werken wij volgens het Design & Build principe. Dit betekent dat wij de uitvoering van het complete project voor jou uit handen nemen. Uiteraard nadat je ons eerst jouw wensen en vereisten kenbaar hebt gemaakt. Dit doen we door eerst samen met jou te inventariseren. Hier nemen we uitvoerig de tijd voor. Passend bij jouw voorkeuren en vereisten bieden wij je hierbij als professioneel kantoor interieurarchitect deskundig advies. Bijvoorbeeld over de juiste akoestiek in je nieuwe of gerenoveerde werkomgeving.

Eén aanspreekpunt

We gieten alles wat tijdens de inventarisatie naar voren komt in een moodboard. Dit eerste ontwerp wordt vervolgens door ons als interieurarchitect van je kantoor aangepast, zodat alles perfect klopt. Wanneer je jouw ‘go’ hebt gegeven voor het definitieve design in 3D, coördineert onze projectmanager de ‘build’, oftewel de productie en realisatie. Als hoofdaannemer is hij het centrale aanspreekpunt voor zowel jou als alle betrokken partijen. Denk daarbij aan technische installateurs, maar ook akoestische specialisten. Ons doel is om jou volledig te ontzorgen dus heb je hier geen enkel omkijken naar.

Graag met ons in gesprek?

Contact ons