AVISI

Koning Willem I College

School voor de Toekomst

PELSER

We maken het mooi van binnen!

Pelser: kantoorinrichting architect die het mooi maakt van binnen

Op zoek naar een kantoorinrichting architect die feilloos aanvoelt wat jouw wensen en vereisten zijn voor het mooiste kantoorinterieur? Dan ben je bij Pelser uit ‘s-Hertogenbosch helemaal aan het juiste adres. Wij bieden je deskundige kantoorinrichting architectuur die volledig op maat voor je wordt gerealiseerd. Als ervaren architect in kantoorinrichting werken we hierbij volgens het Design & Build principe. Dit betekent dat we alles van A tot Z voor je verzorgen. Van de inventarisatie en het ontwerp tot de productie en uiteindelijke realisatie. Bij elke fase ben je bij ons verzekerd van professioneel advies zodat jij een werkomgeving creëert waar je medewerkers enthousiast naar toe gaan. Elke dag weer.

Kantoorinrichting architect

image

image

Waarom wij als kantoorinrichting architect het verschil maken

Je zou uiteraard zelf aan de slag kunnen gaan met een ontwerp van jouw ideale werkomgeving. Daarbij zullen waarschijnlijk de uitstraling en de sfeer de boventoon voeren. Maar wat te denken van de juiste akoestiek? Wordt er bijvoorbeeld veel gebeld op jullie kantoor en is het belangrijk dat sommige medewerkers geconcentreerd kunnen werken? Allemaal factoren die bij onze kantoorinrichting architectuur aan bod komen. Uit onze jarenlange ervaring als architect in kantoorinrichting weten we dat de akoestiek bijvoorbeeld, een groot verschil kan maken. Het verschil tussen wel of geen verhoogde productiviteit van je medewerkers. Die keuze is niet zo moeilijk.

Inventarisatie van wensen en technische vereisten

Alle reden dus, waarom wij als jouw kantoorinrichting architect eerst met jou gaan samenzitten om te horen wat jouw specifieke wensen zijn. Daarbij geven wij jou advies over zaken als akoestiek, een lichtplan, een luchtklimaatsysteem en ook de ICT-infra. Jouw wensen en de technische vereisten worden vervolgens door ons in een eerste moodboard weergegeven. Dit is de basis voor het uiteindelijke ontwerp in 3D die wij tot in elk detail voor jou produceren en realiseren.

Graag met ons in gesprek?

Contact ons