AVISI

Koning Willem I College

School voor de Toekomst

PELSER

We maken het mooi van binnen!

Je kantoorinrichting ontwerp volledig op maat gemaakt

Een kantoorinrichting met een ontwerp die helemaal volgens jouw wensen en vereisten is vormgegeven? Voor een nieuw pand of een voor een bestaand pand dat gerenoveerd wordt? Bij Pelser uit ‘s-Hertogenbosch ben je hiervoor aan het juiste adres. Wij zijn een ervaren kantoorinrichting ontwerper met de nodige ervaring en expertise op dit gebied. Als eerste en belangrijkste aandachtspunt is het weten hoe je je werkomgeving wilt gebruiken. Dit is erg bepalend voor de uiteindelijke inrichting. Daarnaast zijn ook de keuzes voor de technische en bouwkundige voorzieningen belangrijk om in een vroegtijdig stadium in het ontwerp van jouw kantoorinrichting op te nemen.

Kantoorinrichting ontwerp

image

image

Kantoorinrichting ontwerp: de regisseur

Bij Pelser kunnen we niet vaak genoeg benadrukken dat het belangrijk is om zo vroeg mogelijk met een professioneel kantoorinrichting ontwerper om tafel te gaan zitten. Waarom? Omdat er echt ontzettend veel komt kijken bij zowel de nieuwe of gerenoveerde huisvesting als het ontwerp van de kantoorinrichting. Het verdient de aanbeveling om hier planmatig mee aan de slag te gaan. Met ons als regisseur is dat precies wat je realiseert. We gaan systematisch voor je te werk en voeren één regie waarin alle betrokken partijen centraal door ons worden aangestuurd. Ook zorgen we ervoor dat alles op een financieel verantwoorde en technische manier wordt gerealiseerd.

Van inventarisatie tot productie en realisatie

Wij beginnen elk interieurproject met een intensieve inventarisatie. Dit betekent dat we aandachtig naar je wensen en vereisten luisteren en hier advies in geven vanuit onze expertise. Bijvoorbeeld over de juiste akoestiek per werkplek. Daarna focussen we ons op je kantoorinrichting ontwerp en na jouw akkoord gaan we verder met de uitvoering. Tussendoor houden we uiteraard nauw contact en informeren we je over de vorderingen. Onze vakmensen weten er altijd weer een groot succes van te maken waardoor jouw medewerkers vol enthousiasme naar het werk gaan.

Graag met ons in gesprek?

Contact ons