AVISI

Koning Willem I College

School voor de Toekomst

PELSER

We maken het mooi van binnen!

Hoe effectief een kantoortuin inrichten?

De kantoortuin is een tijdje uit beeld geweest, maar is weer helemaal terug. Als je overweegt om een kantoortuin in te richten, dan moet je rekening houden met de bekende nadelen hiervan, zoals geluidsoverlast en privacygebrek. Dit zijn toch erg belangrijke zaken, waardoor zelfs besloten kan worden om niet voor een kantoortuin te gaan. Dit is jammer, want een kantoortuin kan een erg inspirerende en flexibele werkplek zijn. Laat daarom je kantoortuin inrichten door de experts van Pelser. Wij weten een kantoortuin dusdanig te ontwerpen, dat privacy gegarandeerd blijft. Met onze kennis van akoestiek, zorgen we ook nog eens voor zo weinig mogelijk geluidsoverlast.

Kantoortuin inrichten

image

image

Inspirerende kantoorinrichtingen bevorderen de productiviteit

Een kantoortuin is één van de kantoorinrichtingen die inspirerend kan werken, mits deze juist is ingericht. Het doel van Pelser, is om een kantoorinrichting te ontwerpen die alles voorhanden heeft om optimaal te presteren. Kantoorinrichting gaat niet alleen om de soort stoelen, bureaus of vloerbedekking die onderdeel van het interieur zijn. Het gaat om de algehele uitstraling en daarbij moet ook de techniek bij betrokken worden, zoals de akoestiek, het klimaat tot de mate van natuurlijk lichtinval. Als alles klopt, dan ontstaat er een modern interieur naar wens en met alle faciliteiten voor een inspirerende en gezonde werkplek.

Een inrichting kantoortuin door Pelser laten ontwerpen

Wanneer je door Pelser de inrichting van een kantoortuin laat ontwerpen en uitvoeren, dan mag je een totaalconcept verwachten, waar alles in wordt meegenomen. Er wordt rekening gehouden met het open karakter van een kantoortuin, maar toch met respect voor privacy. Ook houden wij met onze ontwerpen rekening met de akoestiek en het licht. Verder moeten werkplekken praktisch ingedeeld zijn, zodat het ontwerp van de kantoortuin daadwerkelijk bijdraagt aan een betere en efficiëntere werkomgeving. Overweeg je een kantoortuin? Neem dan gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Graag met ons in gesprek?

Contact ons