image

Plexiglas bureauwand

image

Met een plexiglas bureauwand een gezonde werkplek creëren

Pelser is een dynamisch en creatief bedrijf dat zich richt op het ontwerpen en inrichten van zakelijke interieurs. Hierbij houden we altijd de actuele trends in de gaten. De afgelopen tijd hebben we opvallende ontwikkelingen binnen het bedrijfsleven gespot. Zo moesten sommige bedrijven hun deuren sluiten en werden veel mensen verplicht thuis te werken. Inmiddels lijken we langzaamaan weer uit deze intelligente lock-down te komen. Helemaal teruggaan naar het oude bedrijfsleven zit er echter nog niet in. Zo moet er voorlopig extra afstand gehouden worden en is het creëren van een veilige en gezonde werkplek belangrijker dan ooit. Bijvoorbeeld door een plexiglas bureauwand te installeren en andere maatregelen te treffen.

image

Pelser ontwerpt praktische plexiglas bureauwanden

Pelser gebruikt zijn deskundigheid momenteel graag om je te helpen bij het creëren van een gezonde werkplek. Dit doen we door met je mee te denken naar creatieve en praktische oplossingen, zoals het plaatsen plexiglas bureauwanden. Wij kunnen de bureauwanden (die overigens ook prima geschikt zijn voor op andere plekken op de werkvloer) precies aanpassen aan jouw eisen en de door jou gewenste formaten. Onze plexiglas bureauwanden zijn bovendien fraai, makkelijk te installeren en praktisch in gebruik. Zo komt er geen monteur langs, maar kun je de bureauwanden gewoon zelf plaatsen met behulp van de bijgeleverde beugels.

image

Plexiglas bureauscherm: makkelijk schoon te houden en veilig

Een plexiglas bureauscherm is veilig, stevig, houdt bacteriën op afstand en zorgt er voor dat iedereen met een gerust hart aan het werk kan. Daarnaast zijn de bureauschermen erg hygiënisch, mede doordat ze makkelijk te reinigen en te ontsmetten zijn. Wel raden we aan om voor het plexiglas een speciaal schoonmaakmiddel te gebruiken die geen krassen veroorzaakt. Ben je benieuwd naar ons assortiment aan bureauschermen of wil je meer informatie over onze producten en diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ons enthousiaste team staat namelijk paraat om je te helpen en uitgebreid te adviseren.

Wil je met ons in gesprek?

Contact ons