AVISI

Koning Willem I College

School voor de Toekomst

PELSER

We maken het mooi van binnen!

Renovatie van je kantoorpand door Pelser Interior Design & Build

Voor de renovatie van je kantoorpand vertrouw je op de expertise en de nodige ervaring van Pelser Interior Design & Build uit ‘s-Hertogenbosch. Wij zijn gespecialiseerd in kantoor renovatie waarbij we werken volgens het Design & Build principe. Dit betekent dat je bij de keuze ons je kantoor te laten renoveren van A tot Z ontzorgd wordt voor het mooiste resultaat. In een werkomgeving die optimaal is ingericht werken je medewerkers met veel meer plezier samen en dit zorgt voor een hogere productiviteit. Hierbij zorgen we er eveneens voor dat jouw bedrijf of organisatie een eigentijdse uitstraling krijgt die perfect aansluit bij jouw unieke kenmerken.

Renovatie kantoorpand

image

image

De renovatie van je kantoorpand begint met luisteren

Luisteren naar wat jouw wensen, vereisten en voorkeuren zijn: dat is waar we mee beginnen als je besluit je kantoor te laten renoveren door Pelser. Daarbij stellen we vragen als wie waar werkt en wat zijn of haar specifieke werkzaamheden zijn. Wordt er bijvoorbeeld veel vergaderd of vinden er veel telefoongesprekken plaats? Moet er tegelijkertijd geconcentreerd gewerkt kunnen worden en welke ruimte wil je bieden voor het voeren van sociale gesprekken? Mooi meubilair is dan niet het enige wat belangrijk is bij je kantoor renovatie, maar ook de juiste akoestiek bijvoorbeeld. Een zeer belangrijke factor om rekening mee te houden die wij graag voor je in kaart brengen.

Van een eerste moodboard tot design in 3D

Na onze gezamenlijke inventarisatie creëren we eerst een moodboard waarmee jij eenvoudig je keuzes kunt finetunen. Ben je akkoord met het definitieve ontwerp, dan maken wij een design in 3D waarin alle details van de renovatie van je kantoorpand staan weergegeven. Dit doen we met behulp van deskundige vakmensen, waaronder onze engineers. Na de ontwerpfase beginnen dan de productie- en realisatiefase. Hierin heb je één centraal aanspreekpunt in de vorm van één van onze projectmanagers. Hij zorgt voor een soepel verlopend project waarbij hij alle communicatie met de betrokken partijen op zich neemt.

Graag met ons in gesprek?

Contact ons